Sertifika hatası nasıl çözülür ShiftDelete Net Forum Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu 2 months ago

Sertifika hatası nasıl çözülür ShiftDelete Net Forum Türkiye’nin en iyi teknoloji forumu

Her bir ADSL Kullanıcı Bilgimle ayrı ayrı Türk Telekom TekŞifre hesabı açabilir miyim? Birden fazla ADSL hattı olan kullanıcılarımız, her hat için ayrı bir e-posta adresiyle TekŞifre hesabı oluşturabilirler. TekŞifremi Unuttum” işleminin anlatıldığı kısa video’yu izlemek için lütfen tıklayınız. Türk Telekom TekŞifre üyelik bilgilerimden e-posta adresimi değiştirdim. Güncelleme için aktivasyon e-postası, e-posta adresime ulaşmadı.

  • Bağlantı paketindeki hız, tek bilgisayar için geçerli olan maksimum hızı belirtmektedir.
  • Yalın İnternet için nakil başvuruları en yakın Türk Telekom ofis ve​ bayilerinden yapılabilir.
  • Aşağıda belirtilmiş olan nedenlerden dolayı geçici olarak internet erişimine ihtiyaç duymayan abonelerimizin, faydalanacağı bir hizmettir.

Ev içi kullanımlarda kablo uzunluğu belirgin bir etki yaratmayacaktır. Upload ve download hızlarının birbirine eşit olduğu DSL bağlantısı olan G.SHDSL hakkında bilgi almak için lütfen tıklayın. Upload ve download hızlarının eşit olduğu bağlantı çeşitleri hakkında bilgi almak için lütfen tıklayın. İnternet hızınızı yükseltmek için Türk Telekom’in diğer ADSL paketlerine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom ADSL Paketleri hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın. Şifrenizi unutmanız halinde şifrenizi girdiğiniz sayfadaki ‘Şifremi Unuttum’ butonunu tıklayınız. Açılan sayfaya Kullanıcı Adınızı ve GSM numaranızı girerek “Gönder” tuşuna basınız. Yeni gelen şifre ile giriş ekranından tekrar giriş yapmayı deneyiniz.

Örneğin, kampanyası 20 Haziran 2020’de bitecek bir abonenin, 60 gün hat dondurma işlemi yapmış olması halinde, kampanya taahhüt tamamlanma zamanı 19 Ağustos olarak değişir. Hat dondurma hizmetinden, bir müşteri yılda ​en fazla 2 kez ve toplamda 180 günü aşmayacak şekilde faydalanabilir. TTNET, çeşitli yeni abonelik kampanyaları dahilinde müşterilerine farklı marka, model ve özelliklerde hediye ADSL modemler vermektedir. Ücretsiz ADSL modemler, İşyerim ADSL bağlantısı başvurusu sırasında bayiler aracılığıyla kullanıcılara verilmektedir. TTNET kampanyalarında ücretsiz olarak verilen ADSL modemler ADSL2+ teknolojisine de uyumludur. Siteye girmenize engel olabilecek bir diğer şey, bulunduğunuz ülkenin kumar oynamayı yasaklaması olabilir. Örneğin Tayland ve Kamboçya, ülkeyi ziyaret eden yabancıların kumar oynamasına izin verirken bunu vatandaşlarına yasaklar. Çin, Kıbrıs, BAE ve Brunei gibi bazı ülkelerde kumar toptan yasaktır. Eğer Bet365’in engelli olduğu bir ülkeye seyahat edecekseniz, bu siteye bir VPN’le eriştiğinizde yasal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu gibi sorunlardan kaçınmak için bahis oynamadan önce yerel kanunları kontrol etmeniz tavsiye olunur.

Bu sebeple, internet bağlantısı kuramadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an izleyebilmeniz için bu videoları bilgisayarınıza indirmenizi önemle tavsiye ederiz. ADSL İLK YARDIM videolarını bir defa indirdikten sonra ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında bulunacak bulunan görsel çözüm kütüphanesi olacak. Şarkı dinlerken mobil operatörünüzün standart data tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz. Muud Mobil uygulaması belirli bir data kullanımına ihtiyaç duyduğundan avantajlı bir data tarifesine geçmenizi veya Türk Telekom WiFi noktalarından ücretsiz olarak bağlanarak uygulamayı kullanmanızı öneririz. Üzerinden üye kaydı oluşturup, kendi hesabınızla oluşturduğunuz playlist’leri, mobilden aynı kullanıcı adı ve şifre ile girerek dinleyebilirsiniz. Bununla beraber, mobilden oluşturduğunuz playlistleri de web’den görüntüleyip, dinleyebilirsiniz. Uygulama çok yakında birden fazla platformda çalışabilir olacak. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet roku bet adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler. Bu bilgiler, ilgili mevzuat hükümlerinin öngördüğü süre ile sınırlı olarak saklanacak. Muud Mobil​ uygulaması, zengin Muud arşivinin mobil cihazlardan dinlenebilmesini sağlayan, siz bilgisayar başında değilken bile Muud şarkı listelerinize ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. Dilerseniz, Türk Telekom’de kayıtlı cep telefonu hattınız üzerinden SMS göndererek de TekŞifre Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yeniden talep edebilirsiniz.

Ancak her türlü online kumarı yasaklayan, lisans olmayan platformları kısıtlayan ya da özellikle Bet365’i engellemiş olan bir ülkedeyseniz bunu yapmak kanunları çiğnemenize neden olabilir. Denemek isterseniz PIA’nın para iade garantisinden faydalanıp 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Paranızın iadesi için tek yapmanız gereken, müşteri hizmetlerine e-posta atmaktır. Bunu ben yaptığımda, bir saat sonra iademin işleme koyulduğuna dair cevap geldi. Private Internet Access (PIA) sahip olduğu fazla sunuculuk dev ağıyla yurt dışından bet365 kullanımı için ideal bir seçimdir.

Yalın İnternet için nakil başvuruları en yakın Türk Telekom ofis ve​ bayilerinden yapılabilir. 3 Ocak 2024 tarihi itibariyle isteğe bağlı nakil işlemlerinden işlem başına vergiler dahil 360 TL ücret alınmaktadır. Nakil başvurusunda kullanılması gereken ​ek hizmet talep/değişiklik formu ​için tıklayınız.

Erişiminizle ilgili detaylar, kota ve ücret ayrıntıları, kısacası Türk Telekom ADSL hizmetiyle ilgili herşeyi doğa dostu E-Fatura’larınızda bulabilirsiniz. Hizmet Sağlayıcısı linklerine tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir “Dosya Yükleme” penceresi açılacaktır. Açılan pencerede “Kaydet ” butonunu tıklayarak ilgili dosyaların kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Onlineislemler.turktelekom.com.tr​ adresinde abonelik bilgilerinizi girerek, son dönem faturalarınızın yanısıra geçmiş 5 aylık faturalarınızı da görüntüleyebilirsiniz. Evinizden çıkmadan, birçok farklı kanal ile ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Online İşlem Merkezi ya da E-fatura portalindeki “Fatura Ayarları” bölümüne e-posta bilginizi kaydederek faturalarınızı e-posta yolu ile de alabilirsiniz. Ayrıca, müşterilerimize SMS ve email ile fatura hatırlatmaları da yapılmaktadır.

İnternet paketinin hızı, kullanıcının kullanım sıklığına göre değişmemektedir. ADSL paketleri ile sunulan hızlar aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Kullanıcı adınızı değiştirmek için ise bağlı olduğunuz Türk Telekom Ofisi’ne müracaat edebilirsiniz. Kullanıcı adı değişikliği için ADSL müşterisi tarafından şahsen veya vekaletle başvuru yapılması gerekmektedir. Değiştirme işlemi ücretli olup bir sonraki dönem Türk Telekom faturasına yansıtılır. ADSL hattı, başvuru tarihinden itibaren 2 ile 15 gün arasında tesis edilir. Ayrıca sosyal medya, oyun ve sohbet kategorilerine ayrı ayrı seçimle erişim imkânı sunar.

Örneğin bir dosyanın ya da diskin büyüklüğü ifade edilirken 2 Kilo Byte, 3 Mega Byte vs. denilir. TCP protokolü kullanıldığında, 2 nokta arasında bir bağlantı kurulur, gönderici taraf, her gönderdiği paketin karşı taraf tarafından alındığına dair bir alındı onayı (Acknowledge) bekler. Eğer alındı onayı bir süre gelmezse, gönderici taraf paket göndermeyi kesecektir. Bu nedenle, özellikle de ADSL gibi asimetrik hız ile bağlanılan bir bağlantıda, upload trafiği yoğun olarak kullanıldığında alındı onayları aksayabilir ve bu da download hızında yavaşlamaya yol açabilir. ADSL hizmet talebinize istinaden bağlı olduğunuz telefon santralinde fiziksel olarak bir işlem yapılmaktadır.

No Replies on Sertifika hatası nasıl çözülür ShiftDelete Net Forum Türkiye’nin en iyi teknoloji forumu

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>